WARNING COPYRIGHT PROTECTION!You cannot copy content of Justvape.dk

| EARN POINTS FOR DISCOUNTS | WORLDWIDE  SHIPPING | SAME DAY DELIVERY| DELIVERY FROM 36 DKK | FREE DELIVERY ON ORDERS OVER 499 DKK | 

Find din næste e væske hos Just Vape

Det skal være lækkert og velsmagende at vape, og det kan det blive med den rigtige e væske!  Hos Just Vape har vi et meget stort sortiment af forskellige lækre e væsker – det kan være forvirrende at finde rundt i. Vi har derfor lavet denne guide, for at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige til din smag.

Ordene ‘e væske’ og ‘e juice’ er synonymer med hinanden, og refererer altså til det samme produkt – nemlig den væske i e-cigaretten, der danner damp.

e væske

E væske til dig med den søde tand

Er du i forvejen rigtig glad for søde sager, er der gode muligheder for at finde en e væske du vil elske. Der er nemlig et rigtigt stort marked for produkter med smag af desserter, kager og andet slik. Her er CREAM’D e væsker værd at fremhæve. CREAM’D er et mærke der udelukkende laver e væsker med smage inspireret af desserter. Deres produkter er desuden af meget høj kvalitet, og der er virkelig kræset for de lækre smagsnuancer. Er du mere til sodavand eller slik, er der også masser af e væske du vil elske at finde på justvape.dk. For eksempel fører vi den helt unikke Cokegasm fra Vapreme, der både smager af den ganske traditionelle sodavand, cola.

 

E væske til dig der elsker smagen af tobak

Det kan måske hurtigt virke som om, at det hele er gået op i candyfloss og regnbuer. Det kan virke fortvivlende, hvis man i stedet holder af den klassiske og maskuline rygeoplevelse. Nærmere bestemt; smagen af tobak. Det er der dog ikke nogen grund til! Just Vape fører en del mærker af e væske, der også anvender lækre tobaksaromaer. Ønsker du en meget udsøgt, ekslusiv oplevelse med tobakssmag, er Nasty Juice – Tobacco Series helt igennem fantastisk. Her bliver smagen af ægte tobak blandet med forskellige komplementerende noter af fx mandel, karamel og custard, der resulterer i en eksklusiv afrundet smag. Virkelig et must-try for alle vapere med smag for tobak.   

e væske

E væsken til cloud chasers

Det er dog ikke alle vapere, der kun går op i smag på deres e væske. Er man en såkaldt cloud chaser, er mængden og tykkelsen af damp fra væsken mindst lige så vigtig. Med den rette damp kan man ikke kun blæse kraftige skyer, men også lære at lave meget imponerende tricks med dampen. Vil du være sikker på at få både en stor damp og dejlig smag, er vores e væske fra Project Cloud helt ideelle. Navnet siger det hele: der er lagt ekstra fokus på ‘skyerne’. Det betyder dog ikke, at man har tilsidesat smagen på e væsken. Smagsvarianterne er simple, men gode. Derudover er disse e væsker også en hel del billigere end mange andre. Dette er netop en stor fordel, hvis de skal bruges specifikt til at lave skyer. Det kan nemlig godt kræve en god mængde e væske at lave skyer og tricks.

 

Hos Just Vape har vi noget til enhver smag. Se vores udvalg her. Har du alligevel svært ved at finde noget, eller har du bare spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 42 65 65 09 eller på kontakt@justvape.dk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *