WARNING COPYRIGHT PROTECTION!You cannot copy content of Justvape.dk

| EARN POINTS FOR DISCOUNTS | WORLDWIDE  SHIPPING | SAME DAY DELIVERY| DELIVERY FROM 36 DKK | FREE DELIVERY ON ORDERS OVER 499 DKK | 

Begynderguide til den bedste e juice

e juice

Et af de vigtigste produkter at kende i vaping-verdenen, er e juice. Som nybegynder med vaping kan det være svært, hvis ikke umuligt, at finde rundt i de tusindvis af brands smagsvarianter. Hos Just Vape har vi et bredt sortiment, og vi ved, hvor forvirrende det kan være at komme i gang. Derfor har vi her samlet en guide til begyndere.

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at ‘e juice’ og ‘e væske’ er to ord for det samme produkt. Derudover findes ‘Shortfills-premix’. Dette er også en variant af e juice. Her kan man selv vælge at blande nikotin, og evt. køler, i. I alle vores væsker er det valgfrit, om man vil have nikotin med eller ej.

E juice af bedste kvalitet

Typisk er e juice i shortfills-premix kategorien både af rigtig god kvalitet, og med intens smag. Derfor er en del af produkterne af denne type også i den dyrere ende, fordi de altså er af ‘premium’ kvalitet. Vil man alligevel gerne spare nogle kroner, kan man som oftest gøre dette ved at fravælge nikotin shottet. Er man ikke så meget til køler i sin e juice, kan denne også fravælges.

e juice

Som nævnt er dette kategorien med de stærkeste smagsvarianter – og der er virkelig meget at vælge imellem. Er man til smag af frugt, er Monsta Vape e juice udsøgt – denne ligger også i toppen blandt de bedste på markedet. Vi har et stort udvalg af deres e juice med forskellige smage. Derudover er Monsta Vape bemærkelsesværdigt, fordi de er nogle af de bedste til køling. Hvis du er vild med køling, er deres væsker med forskellige frugtsmage nok dine nye favoritter.

 

Har man i stedet en sød tand, findes der også masser af shortfills-premix’ med dessert- eller sliksmag. Et eksempel på dette kunne være Donut Puff e juice. De forskellige varianter er alle inspireret af forskellige donuts, og er alle meget vellykkede i smagen. De er alle runde og lækre i smagen, og bør prøves af alle med en sød tand. Her kan man ligeledes vælge, om man vil have nikotin med.    

e juice

E juice til bedste pris

Hvis du lige er startet på at vape, kan det være du gerne vil prøve lidt billigere juice af, før du virkelig investerer. Det behøves dog ikke nødvendigvis betyde, at du behøves at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Just Vape har vi flere gode e væsker til billige penge. For eksempel laver det prisvindende brand, Mr. Wicks, e juice af meget høj kvalitet til overkommelige priser på under 100kr per flaske.

 

 

 

Vil man vape så billigt som muligt, uden at gå helt ned på smag, kan Vapeson være en mulighed. De har lavet rigtig mange forskellige smagsvarianter, og har bl.a. en hel del væsker der har smag af klassisk tobak. Så hvis du er vild med dén smag, har Vapeson et bredt sortiment af denne. Disse væsker er fra vores varekategori af ‘almindelig’ e juice, og man skal altså ikke selv blande noget i – de er dampklare med det samme.

 

Hos Just Vape synes vi, at det er vigtigt at få den nødvendige hjælp, når man skal begynde på at vape. Er du stadig forvirret og har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 42 65 65 09 eller på kontakt@justvape.dk. Vi er altid klar til at hjælpe!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *