WARNING COPYRIGHT PROTECTION!You cannot copy content of Justvape.dk

| EARN POINTS FOR DISCOUNTS | WORLDWIDE  SHIPPING | SAME DAY DELIVERY| DELIVERY FROM 36 DKK | FREE DELIVERY ON ORDERS OVER 499 DKK | 

Guiden til e væsker

Det kan være svært at finde de rette e væsker, og herunder hvilken aroma og nikotin du skal benytte. I dette indlæg går vi i dybden med e væsker og kommer med gode tips til, hvordan du skal bruge dem.

Hvad er en e væske?

En e væske er det, man kommer i sin e-cigaret, for at den kan producere damp med smag – med eller uden nikotin.

Hvad består en e væske af?

E væsker består primært af VG/PG i forskellige blandingsforhold. Dette kan eksempelvis være et 50/50 forhold VG/PG, som er til mindre kits, da den ikke er for tyk i væsken. Smagen er mere intens i dette blandingsforhold, og coilsne holder bedre, da de ikke “gunker” så meget. Gunker er et begreb for, når der sætter sig afbrændt skidt fra e væsken i coilen. Dette sker nemlig typisk med høj VG blanding, samt med søde væsker der indeholder meget sødestof. 70/30 er bedst til subohm og et højere dampniveau. VG producerer nemlig mere damp og dermed en mere tæt og tyk dampsky. Dette blandingsforhold er ligeledes godt til en “cloud chaser”. Dette begreb spænder over, at man ønsker så meget damp som muligt. Derfor er dette 70/30 det optimale for denne type damper.

Ydermere, er det vigtigt at forstå begreberne PG og VG. Du har måske stødt på dem i forbindelse med din søgen efter den rette e væske. PG står for propylenglycol, som styrker smagen i e-cigaretten. PG er en gennemsigtig væske, der er lugteløs og har en mild smag.

VG står for vegetarisk glycerin, og glycerin fremkommer faktisk i alle fedtstoffer. Derfor er PG og VG noget, du i forvejen indtager igennem så meget andet. Du skal altså ikke frygte, at din krop i første omgang reagerer dårligt ved indtagen af disse. VG er noget mere tyktflydende, hvilket sørger for mere damp, og det vegetabilske fedt smager ganske sødt. Alle disse egenskaber gør sig ganske godt gældende i en e-cigaret, hvor det må siges at være nødvendigheder.

Gode råd

Der er faktisk mere i e væsker, end blot at købe og dampe dem. Først og fremmest, bør du ryste din e væske før brug – hver gang. Dette sikrer, at din PG/VG mix, Aromaen og nikotinen bliver rystet sammen passende. På den måde er du altid sikker på at få et “kvalitetsdamp”.

Herudover bør du undgå, at dine e væsker efterlades steder, hvor de kan blive ramt af direkte sollys. Hvis du er ny med e-cigaretter, betyder nikotinen formentlig stadig rigtigt meget for dig. Sollyset kan påvirke nikotinen i e væsken og faktisk formindske indholdet. Du vil nødig opleve, at du betaler for et produkt, du ikke får.

Hvem producerer e væsker?

E væsker produceres på fabrikker rundt omkring i verden, og endda i høj grad her i Danmark. Blandt andet producerer Crafted liquids og Sundbygaard i landet. Disse er to af de største brands her i landet, da de er velkendt for deres høje kvalitet. Derudover er Sundbygaard velkendt for at være et godt valg for de, der ønsker god kvalitet i den billige ende.

Crafted Liquids sortiment består af shortfills og ren aroma, og de fokuserer på en mindre produktportefølje, hvor disse få produkter i høj grad plejes. Der findes dog langt flere producenter end blot de to, og derfor har vi, hos Just Vape, samlet de bedste. Det medfører, at du får et alsidigt udvalg, hvor du kan vælge mellem adskillige løsninger. Vi distribuerer en række af markedets bedste e væsker og nikotinbaser, hvor du kan mixe og matche for at opnå dine præferencer.

Om vores e væsker

Alle e væsker er blandet med aroma, da dette giver væsken smag. De 4 komponenter i e væsken er således: 1 PG, 2 VG, 3 aroma og selvfølgelig Nikotin hvis ønsket. Nå du vælger en shortfill hos os skal du vælge en VG/PG base, og her fås der flere forskellige. En base uden nikotin og en med nikotin, hvor der findes flere styrker af denne målt i MG. Samtlige væsker og baser hos JustVape er klinisk gennemtestet og følger danske lovgivninger. De er godkendt af SIK, hvilket også gælder vores hardware.

Vores mål er levere den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Derfor har vi allieret os med en lang række samarbejdspartnere, som ovenstående, der sikrer jer et af landets største udvalg. Du kan altid kontakte os på +45 42 65 65 09 eller på kontakt@justvape, hvis du skulle have forespørgsler eller andre henvendelser. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *