WARNING COPYRIGHT PROTECTION!You cannot copy content of Justvape.dk

| EARN POINTS FOR DISCOUNTS | WORLDWIDE  SHIPPING | SAME DAY DELIVERY| DELIVERY FROM 36 DKK | FREE DELIVERY ON ORDERS OVER 499 DKK | 

Alt du skal vide om e juice

E juice er et synonym for e væske, og vi går her i dybden med, hvilke du har at vælge imellem. Vi gennemgår, hvad e juice er, og hvilken der passer til dit behov.

Hvad er e juice?

E juice er en blanding af forskellige væsker, der bruges i e-cigaretter. Normalvis består e juice af PG/VG og aroma. Hertil kan du få tilsat nikotin, alt efter personlige præferencer. Ingredienserne kan dog variere fra en e juice til en anden, men væsken indeholder typisk 95% propylenglycol (PG) og vegetarisk glycerin (VG). Du kan læse mere om PG og VG her.

Uden du nødvendigvis er klar over det, indgår PG og VG som tilsætningsstoffer i en række forskellige fødevarer fra dagligdagen. Det indgår i kager og oral medicin for blot at nævne nogle få. Herudover indgår PG og VG i forbrugsvarer såsom tandpasta og håndcreme. Tilsætningsstofferne har nemlig nogle gode egenskaber i at kunne holde genstande fugtige.

Der findes utroligt mange juice producenter på verdensplan, hvilket har resulteret i mere end 8000 varianter.

E juice er væsken i e cigaretten, der åbenlyst bruges til at skabe den reelle damp. E-cigaretten varmer e juicen op mellem hele 100 og 200 grader, som bliver til den damp, du derfra kan inhalere.

e juice

Hvad er forskellen på basis og regulær e juice?

Som nævnt ovenfor, findes der utroligt mange forskellige juice på markedet, hvilket også kan gøre det svært for forbrugeren at skelne imellem. Først og fremmest består en e juice af en aroma (smagsvariant), hvor du skal gøre op med dig selv, hvad du er til. Det er ret personligt, men her kan man blot prøve sig frem eller overveje, om man er mest til tobak- eller frugt smagen – eller noget helt andet. Det er ganske forskelligt fra det ene individ til et andet. Når det er sagt, har du måske studset over, at nogle er billigere end andre. Og hvad er grunden så til det?

Det dyre i væskerne er aromaen og alle Premium væsker er der mere aroma i om det er en simple eller en mere kompleks opskrift. PG har en noget tungere smag i sig selv. Herudover benytter man relativt kongruente smagsvarianter i basis e juice, hvorimod at man i Premium blander flere varianter, hvilket skaber en langt mere unik smag.

En Premium e juice har normalt en højere VG koncentration, som sikrer dig en langt mere fyldig damp. Der blandes som nævnt med flere aromaer, som der er kræset ekstra meget om. Alle Vores Premium juice er Pre Steeped. Pre Steeped betyder at de er for modnet og derfor har den helt rette smag fra du har blandet nikotin shootet i juicen.  Premium juice kommer hovedsageligt fra vestlige lande som USA og for den sags skyld også Danmark. Herudover er Malaysia en nævneværdig producent, da de leverer nogle af verdens bedste frugtjuice. Malaysia er også primært det land som har gjort Premium juice med køling utroligt populært i hele verden.

Hvilken e juice passer til mig?

Når du skal vælge din næste e juice, bør du altså tage højde for ovennævnte ting. Du skal overveje, hvor meget kvaliteten og smagen betyder for dig. Herudover skal du overveje, hvilken smag der vil passe dig bedst. Slutteligt skal du tænke på, at basis (budget) væsker er bedst til begynder kits og det mindste damperudstyr og de producerer langt mindre damp og smag. Blandingsforholdet, 50/50, vil derfor være det mest optimale valg, da aromaen går mere igennem. Der kan dog godt bruges Premium, hvis man ønsker.

Hos JustVape.dk kan vi hjælpe dig, hvad enten du har behov for en basis- eller Premium juice.

Vi har et bredt udvalg fra globale producenter. Se vores udvalg her. Skulle du ligge inde med nogle spørgsmål eller andet, kan du altid kontakte os på +45 42 65 65 09 eller på kontakt@justvape. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *